Con FAQ

Her vil vi prøve på at svare på de mest gængse spørgsmål

Kan Jeg deltage på Con’et?

Ja det kan du. Hvis du er mellem 10 og 14 år, kan du købe en Junior Billet, ellers skal du være med en Voksen. Ellers er der ikke noget problem det.

Master Tillmelding?

Gennem de sidste mange år har vi haft en Master Tilmelding til Conet, for at vi på den måde sikre os at der er pen&paper til Folket. Dette har vi stadigvæk under tilmelding. Hvis du gerne vil være master til Fimbul con, skal du krydse det af på tilmeldingen i de respektive runder.
Som master får du en lille Master Pose med lidt forskellige godter i.
Vi vil gerne have at du som master indsender en lille teaser (ca. 10-15 linier) inklusiv genre, spiller antal og evt. aldersgrænse. Du skal også helst vedhæfte et passende billede. Så sætter vi det sammen, printer tilmeldingssedlen ud og hænger den op.

Overnatning?

Der bliver oprettet lokaler til sovesale, så husk at medbringe diverse sovegrej. Hvis du IKKE sover på con’et vil vi gerne vide det, så vi har styr på hvor mange der er der om natten.

 Der er adgang til badfaciliteter, så medbring sæbe og håndklæde.

Forplejning?

Som udgangs punkt stå man selv for sin forplejning, der er butikker lige  i nærheden, og et tea-køkken man kan benytte sig af. 

Det er også muligt at købe en madbillet, denne skal man dog tilmelde sig gennem tilmelding. Madbilleten dækker Morgenmad Lørdag og Søndag, og Aftens Mad Fredag og Lørdag.

Kiosken har et udvalg af Sandwich, Toast, Fyldte pandekager og Nudelsupper.