Om Con’et

Fimbul-con/Fe-con, er et årligt arrangement som bliver i Vinter Ferien/Efterårsferien på Holstebro Ungdomsskole. Dette er et stedet hvor brætspillere, Rollespillere og andre interesserede fra hele Midt Jylland(nogle gange længe væk), mødes til en hyggelig weekend i spillenes tegn.

Her udvekelses også erfaringer, med forskellige figurspil som Warhammer 40K og Star Wars Armada. Der snakkes både om maler teknikker og diskuteres regler. Der byttes spillekort til foreksempel Magic The Gathering, Yogiohh! og Pokemon. Der spilles nogle af de nyeste brætspil på markedet, og ret ofte nogle af de helt store, som kræver mange mennesker og flere timer om at spille. Her Twilight Imperium, Firefly the bordgame, Terraforming Mars, er sværvægterne her. Men Klassiske Spil som Settlers of Catan, Monopoly eller et gammelt spil 500 har også sin ret her.

Der spilles også Bordrollespil, som Dungeons and Dragons, Vampire The Masqurade, World of Darkness, Shadowrun, Pathfinder og også nogle hjemme byggede systemer.
Bord Rollespilende er delt op i runder

Spilrunder:
1. spilrunde: Fredag kl 19-02
2. spilrunde: Lørdag kl 11-17
3. spilrunde: Lørdag kl 19-02

Der er Nerf Kamp i gymnastiksalen, hvor unge så vel som de lidt ælder kan bekæmpe hinanden og således få både rørt sig og afgjort interne stridigheder, der kan opstå under de mange spil.

Så kom frisk og spil med.