Fimbul Con 2024

Velkommen til Vinterens Køligste Con.
Ved du ikke hvad du skal lave i Vinterferien? Jamen så skal du da til CON.

Fimbul-con er et årligt arrangement som bliver afholdt i vinterferien på Rolf Krake Skolen i Holstebro. Dette er et stedet hvor brætspillere, rollespillere og andre interesserede fra hele Midtjylland (nogle gange længe væk), mødes til en hyggelig weekend i spillenes tegn.

 Her udveksles også erfaringer med forskellige figurspil som Warhammer 40K og andre figurspil som Necrumunda. Der snakkes både om maleteknikker og diskuteres regler. Der byttes spillekort til og spillet Magic The Gathering. Der spilles  masser af  brætspil, både nogle af de nyeste på markedet, gamle klassikere og nogle af de helt store, som kræver mange mennesker og flere timer om at spille. Her er Twilight Imperium, Firefly the bordgame og Terraforming Mars nogle af sværvægterne, mens klassiske spil som Settlers of Catan, Monopoly eller et gammelt spil 500 har også sin ret.

Der spilles også bordrollespil, som Dungeons and Dragons, Vampire The Masqurade, World of Darkness, Shadowrun, Pathfinder og også nogle hjemmebyggede systemer.
Bordrollespilene er delt op i runder

Spilrunder:

  1. Spilrunde: Torsdag kl 19-02
  2. Spilrunde: Fredag kl. 11-17
  3. Spilrunde: Fredag kl 19-02
  4. Spilrunde: Lørdag kl 11-17
  5. Spilrunde: Lørdag kl 19-02

Så kom frisk og spil med.