FE Con 2018

Så nærmer tiden sig til FE con igen.

Her er lidt info 🙂

Dato: fra og med torsdag 18.10.2018 kl 16:00 til og med søndag d. 21.10.2018 kl 12:00

Sted:
Ungdomsskolen i Holstebro,
Danmarksgade 24
7500 Holstebro

Pris:
50 kr. inkl. morgenmad og gratis kaffe hele con’et.

Forplejning:
Der er morgenmad fredag, lørdag og søndag (fra 9-10.30) inkluderet i entré prisen, dog vil vi gerne have at du krydser af i din tilmelding om du vil have morgenmad, da vi helst ikke vil stå med for mange rester efter con’et.
Man skal selv sørge for aftensmad.  Der vil være et udvalg af brochurer fra forskellige spisesteder som man kan bestille fra.
Vi har selvfølgelig også den obligatoriske kiosk, hvor der vil være et udvalg af drikkevarer, snack, toast og andet godt.

Overnatning:
Der bliver oprettet lokaler til sovesale, så husk at medbringe diverse sovegrej. Hvis du IKKE sover på con’et vil vi gerne vide det, så vi har styr på hvor mange der er der om natten.
Som noget nyt vil der være adgang til badfaciliteter, så medbring bare sæbe og håndklæde.

Tilmelding:
Igen i år vil der ikke være genre tilmelding til con’et. Derimod vil der blive hængt sedler op med de forskellige scenarier, hvor folk så kan skrive sig på.
Som en nyhed i år vil Pathfinder Society Danmark komme fredag og lørdag aften og køre 2 hold begge aftener, som udgangspunkt 1 hold Pathfinder og 1 hold Starfinder.
Hvis du vil deltage i Pathfinder / Starfinder, skal du krydse det af i tilmeldingen.

Master-tilmelding:
Hvis du gerne vil være master til FE Con, skal du krydse det af på tilmeldingen i de respektive runder.
Som master får du en lille Master Pose med lidt forskellige godter i.
Vi vil gerne have at du som master indsender en lille teaser (ca. 10-15 linier) inklusiv genre, spiller antal og evt. aldersgrænse. Du skal også helst vedhæfte et passende billede. Så sætter vi det sammen, printer tilmeldingssedlen ud og hænger den op.

Spilrunder:
Der er 4 spilrunder til con’et:
1. spilrunde: Torsdag kl 19-02
2. spilrunde: Fredag kl 11-17
3. spilrunde: Fredag kl 19-02
4. spilrunde: Lørdag kl 19-02

Andre aktiviteter:
AUKTION!
Lørdag fra kl 11 til ca. kl 14 vil der bliver afholdt auktion med diverse rollespilsrelaterede effekter.
Hvis du har noget liggende i gemmerne, som du ikke længere bruger, giver vi dig nu muligheden for at sælge det til andre interesserede. Som et enestående tilbud, vil vi til denne auktion ikke tage kommision for at holde auktionen. Effekter til auktion, skal indskrives hos arrangører (spørg i kiosken) senest fredag aften kl 23.59. Effekter SKAL være con-relateret, dvs. rollespilsting, brætspil, Figur- eller kortspil ol. (Din foodprocessor må du sælge på Facebook 😉 )

BRÆTSPIL:
Der vil ligesom sidste år være en masse brætspil tilgængeligt under hele con’et, så kik på udvalget, find nogle andre spillere og hyg jer i vores hyggelige brætspilsområde eller tag det med op i et tomt spillokale.

FIGURSPIL:
Kom og prøv at spille Age of Sigmar! Vi har indrettet et lokale til figurspil tæt ved kiosken, hvor det vil være muligt at prøve at spille fx. Age of Sigmar, Armada eller noget helt andet. Der vil også være plads til at sidde og male figurer eller bare få en hyggelig nørde-snak.

For tilmelding klik HER