PnP – rundt om bordet

PnP – Pen and Paper, Rundt om bordet, D&D scenarier, ja kært barn har mange navne, og det må vi sige denne aktivitet har. I Fenris har vi rum som er dedikeret til at skabe indlevende stemning, og fantastiske fortællinger når vi spiller rundt om bordet. Det er også muligt at komme og prøve det, til Fenris egne conner som køre hvert år, nemlig Fimbul Con og FE-con.

Rundt om bordet rollespil er nok en af de rollespils genre der kræver mest indlevelsesevne, men samtidig er der ikke noget krav om kostume, rekvisitter og lignende, så det er forholdsvist billigt. Titlen “Rundt om bordet” kommer af, at denne form for rollespil normalt forgår hvor både spiller/deltagere og GM/GameMaster er samlet omkring et bord. Teknik, verden og regler kan variere enormt meget, men typisk forgår det således at man er 4-6 spiller og 1 GM, som kun med ord beskriver deres handlinger og oplevelser. Hver person har sin egen rolle, evner og baggrunds historie som de kender, og med hjælp fra det skal man klare det “eventyr” som GM har udtænkt. Det man så gennemlever kan være alt fra en hyggelig eventyrs fortælling som primært handler om man får grinet sammen, og får opdigtet et eventyr, til et intens gyser/horror scenarie hvor man selv voksne mænd kan føle døden ånde dem i nakken.

Det kan være svært i begyndelsen at leve sig ind i en verden på sådan en måde, men når først man virkelig bliver optaget af handlingen og lever sig ind i stemningen, vil man både opleve og huske hele historien som om man virkelig selv var der.

Vi har også et virtuelt spilbord, hvor en indlejret TV-skærm giver muligheder for bevægelige kort og stemningsmusik.