FE Con 2020

Grundet corona bliver FE con 2020 et lidt anderledes con. Det er derfor vigtigt, at du læser hele denne info tekst før du tilmelder dig.

Vi har haft problemer med at finde lokaler, igen grundet corona, og con’et vil derfor blive holdt i Bur hos Tina og Anders.

Derfor er der begrænset plads og dermed også begrænsede billetter. Grænsen er sat ved 40 personer og tilmeldingen er bindende og skal betales inden tilmeldingsfristen udløber. Man kan dog framelde sig inden tilmeldingsfristens udløb. Betalingsoplysninger vil blive sendt på en mail ved tilmelding.

Når vi når 40 tilmeldinger, vil det stadig være muligt at tilmelde sig, men kun på venteliste. Vi vil selvfølgelig gøre opmærksom på når vi når grænsen, både på Facebook begivenheden og på hjemmesiden. 

Tilmeldingen lukker tirsdag d. 13. oktober kl 23.59. 

Onsdag d. 14. oktober vil eventuelle frameldinger og ubetalte billetter bliver tilbudt til folk på ventelisten.

Praktisk

Billetpris: 100 kr inklusiv morgenmad og kaffe / te ad libitum

Adresse: Skolevej 12, Bur

Tidspunkt: Torsdag d. 15. oktober kl. 16 til søndag d. 18. oktober kl 12.

Overnatning: Der vil være mulighed for overnatning. Vi har et enkelt ledigt gæsteværelse, nogle få sofaer og masser af gulvplads. Der er desuden et vind- og vandtæt udhus, hvor man kan sætte sovepladser op, og hvis man føler for det, er der masser af have plads til at slå telt op.

Transport: Vi opfordrer til at folk så vidt muligt kører sammen herud, da vi har begrænset plads til parkering. Der er også glimrende togforbindelse både fra Holstebro og fra Skjern / Ringkøbing.

Forplejning: Morgenmad er inkluderet i billetprisen. Derudover vil Fenris kiosken som sædvanligt rykke med til con’et og sælge sodavand, snacks og toast. Til aftensmad vil der blive lavet fællesbestilling fra pizzeria eller andet fastfood sted i Holstebro. Vi har endnu ikke besluttet hvilke, så forslag modtages gerne.

Rygning: Selv om vi ikke er underlagt kommunale regler denne gang, er rygning stadig kun tilladt udenfor. Der er overdækket terrasse, så i kan stå i tørvejr 😉

Tilmelding foregår via linket her: TILMELDING
Du får en mail retur med dine valg og med betalingsdetaljer. Hvis du ikke modtager en mail, så kontakt venligst Tina.

Lukket for kommentarer.