Kontingent og indmelding

Følgende er blevet besluttet på generalforsamlingen d. 5. februar 2022

Alle kontingenter betales nu kvartalsvis, så kontingentperioden er på 3 måneder. 
Kontingent betales i januar, april, juli og oktober.

Indmelding:

Første gang der betales kontingent, skal der kun betales fra den måned man starter og indtil næste kontingentperiode starter.

Her kan du indmelde eller udmelde dig i foreningen, når du har gjort dette, og betalt kontingent, er du medlem af foreningen under den medlemstype du har valgt.

Udmeldelse af foreningen skal altid ske skriftligt til bestyrelsen.

Medlemstyper.

Du har som ny person i Fenris altid 3 gratis besøgsgange, hvor du kan kigge ind og se om rollespil og Fenris er noget for dig. Efter de 3 gange, skal du så beslutte om du vil være medlem, og hvilken type medlemskab der passer til dig.

Alle medlemstyper har stemmeret til generalforsamlingen.

Almindeligt medlem: For medlemmer på 18 år eller derover. Giver ubegrænset adgang til foreningens lokaler i åbningstiderne.

Ungdomsmedlem: For dig på 14-17 år, Giver ubegrænset adgang til foreningens lokaler i åbningstiderne. Dog ikke til arrangementer begrænset til 18+.

Juniormedlem: For dig på 10-13 år, som gerne vil lære at spille rollespil. Giver adgang til lokalerne når der er junior åbent. I øjeblikket er det hver fredag fra 15.30 til 18.00. Der bliver desuden afholdt en række arrangementer specifikt for juniorerne. Dette kan ses her på hjemmesiden under Junior afsnittet.

Støttemedlem: For dig der ikke har mulighed for at komme så ofte i lokalerne. Giver adgang til lokalerne 1 gang hver anden uge i gennemsnit over en kontingent periode. 

 

Kontingentsatser:

Almindelig medlem (18+) – 350 kr. pr. kvartal.

Ungdomsmedlem (13-17) – 200 kr. pr. kvartal.

Junior medlem – 125 kr. pr. kvartal.

Støtte medlem – 150 kr. pr. kvartal.

Klippekort (med 6 klip) 250 kr.

For hver måned betalingsdatoen overskrides, pålægges et gebyr på 50 kr. Hvis der er nogen form for problemer med betaling kontakt venligst kassereren inden betalingsfristen er overskredet, så prøver vi at finde en løsning.

Husk fulde navn i kommentarfeltet, ellers vil det blive ansat som en donation til Fenris 🙂Bank oplysninger:

Reg. Nr: 5958

Konto. Nr: 110 2734

Faster Andelskasse.